Onze website gebruikt cookies om deze optimaal te laten functioneren. Wil je onze cookies accepteren?Let op: wij zijn van 2 t/m 8 november gesloten.

Foto StephanieHi!
Welkom bij Bubbles Bath 'n Body.

Bubbles is opgericht in Februari 2019 door mijzelf, Stephanie van der Hoek. 
Ik heb het altijd leuk gevonden om handgemaakte dingen te maken, maar toen ik mij realiseerde hoeveel troep er in de hedendaagse verzorgingsproducten te vinden is, dacht ik: "dat kan beter!" Dus ben ik in 2015 begonnen met het verkopen van kwaliteits Bath & Body producten onder de naam "Made to Love Giftware" vanuit Australië. Na ruim 3 jaar zeer succesvolle producten te hebben gemaakt en verkocht, hebben we de overstap gemaakt naar Bubbles Bath 'n Body, op Nederlandse grond.
Onze producten zijn dus niet dezelfde die je in je alledaagse winkel ziet. Elk product dat je bij ons koopt is volledig handgemaakt, door mijzelf met organische en duurzame ingrediënten zoals Shea en Cacao boter, verzorgende bijenwas en speciale kleien en mineralen vanuit de aarde. Zonder troep, gewoon lekker voor je huid en ziel!

Het is verplicht om producten zorgvuldig te testen en te voldoen aan de Europese Cosmeticaverordering (1223/2009/EG). Daarnaast zijn wij gecertificeerd lid van de Guild of Craft Soap & Toiletry Makers (GCSTM).

Probeer iets nieuws en probeer onze handgemaakte producten!

Guild logo Certified logo

Home 1

Home 1

Home 1